Udekat 2009

8. marts, Mini afsløret på taget af Kims bil og smukke Pjok i baghaven.

1. marts, Mini og Grå er hver dag på besøg hos nabo. De går ind gennem deres køkkenvindue. Men det er jo også de mest kælne, så det ville næsten være synd andet. Pjok og Tiger holder sig dog mere udenfor. Pjok er nærmest gået hen og blevet kælen.

2. januar, den lille røde er "heldigvis" holdt op med at dukke op. "Sansynligvis far" lod sig fotografere i dag, da han plyndrede madskålen, jeg fik tæv af Mini og Miv blev endelig "fanget" på naboens garagetag.

Udekat 2008

2. december, vi har fået stor hjælp fra Dyrenes beskyttelse, så kuldet og mor er neutraliseret og flyttet tilbage hertil. Dyrenes beskyttelse sagde, at de havde 50 katte på internater og at de ikke havde lyst til at modtage flere. Mandag sidste uge ringede vi til en dyrlæge i Ølstykke, tirsdag blev flokket indfanget (Kim blev bidt lidt heftigt af Tiger og Pjok og røg på penicillin dagen efter. Kattene er tilgivet, men det er Kim ikke J). Selv samme tirsdag så Kim en lille rød kat, så det går stærkt i området. Onsdag blev de hentet i Ølstykke, hvor vi fik at vide, at de helst skulle være inde nogle dage. De kom i garagen med kattebakker, mad og drikke. Lørdag blev de lukket ud og killingerne holder fortsat til i brændeskuret. Miv er blevet set med en mus i munden omkring kl. 22 på vej til brændeskuret, så hun er nok lige om hjørnet + Kim har set hende og et par af killingerne komme ud fra det lille hus Kim har bygget til dem. Alle ser ud til at have det godt og flokken kan være fint sammen igen. Vi kan ikke takke Dyrenes beskyttelse nok. Det er helt sikkert. Den lille røde kommer stadig hver dag, men nu må vi se hvor længe. Vi fodrer den ikke, har lært vores lektie og et par af killingerne virker ikke helt tilfredse med dens tilstedeværelse.

Billederne: 8/10 Miv, 22/11 fodspor på trappen, Grå+Mini+Tiger i bedet, Pjok under bil.

 

20. september,

Mor Miv, efter at have fået lidt i maven.

Grå, hun er begyndt at komme med op til døren, når vi går ind efter fodring. Ind til videre har det mest været intern ballade mellem Ramses og Seti ved synet. Vi må se på sigt. Absolut den højst-spindende i kuldet og en kælekat.

Pjok, let sky, men kan nusses. Det sky er kun over for mennesker. Hun har knurret af en VELvoksen kat, som nærmede sig "hendes" madskål. Yep, hun skal nok blive til noget.

Mini, Sulten klagesang, men han spiser nu også for at få mest og det har vel sin egen charme. Han er en rigtig sød kat, som med lidt opmærksomhed uden problemer kan blive en kælekat. Den modigste i kuldet og så laver han "snakke"-lyde mere end mjav.

Tiger, Virkede faktisk til at være den mest modige, da de var små, men er blevet mere sky. Man ved jo heller ikke hvad hun kan have mødt. Hun kommer villigt, når der er mad og kan også forsigtigt nusses, når hun spiser.

14. september, Tja, de har nærmest været fast inventar i 1½ mdr. efterhånden. Vi har ikke fundet ud af, hvem der ejer Miv og tror ikke hun er savnet, for så var hun vel ikke flyttet ind i et brændeskur?? et andet af hendes yndlingssteder er bedet lige uden for garagen.

     

Mini er nysgerrig, kælen og efterhånden den største, men Kims kaffe er ikke noget og slet ikke når den er varm J

   

16. august, fyldt bed.

10. august, Mivs killinger har været fraværende 1½ døgn, men er her til aften kommet igen. SULTNE! Vi må jo så se om de er der i morgen. Åh ja, en bastard kan også ligge som en racekat J.

   

28. juli på terrassen.

26. juli, Miv kom med et kuld killinger, som formegentlig er 3-4 uger på billederne. De har været her hele dagen med ophold bag brændeskuret og i brændeskuret. På pallen når der var ro og under hvis de blev skræmt. Absolut ikke tamme, men rigtigt søde. Og det lader jo så til Miv har adopteret os J. Kullet består af 4 killinger (1 stribet, 1 stribet med aftegninger, 1 gråstribet og en trefarvet, stribet lille kujon)

   

24. juli, lille Miv har været her nogle dage i træk. Vi er begyndt at fodre hende, fordi hendes pels er strid og hun ser fuldstændig udsultet ud.

20. juni, Måske er Miv gravid her, måske har hun lige født. Det er lidt svært at bedømme og da først noget vi har tænkt over EFTER vi blev præsenteret for killingerne.

18. marts, Hvide (eller Skeløjfert) er dukket op igen. Godt nok med et udseende der er værre end ellers J. Pelle har vi ikke set siden februar, men der er da andre i området. bl.a. naboens 14-årige Main coon