2006

22. december 2006, Vi har lige fået sat juletræ op og sat lidt pynt på. Blot i håb om, at kattene mister interessen inden vi når juleaften.  MEN vi får se hvor meget der skal samles op i morgen, når vi vågner eller måske vi vågner i løbet af natten ved at juletræet vælter!  Vi kan jo ikke andet krydse fingrer.

18. november, Seti har fundet et nyt favoritsted, hvis altså døren er åben, så han kan smutte ind.......

10. juli 2006, Vi har over det sidste stykke tid været lidt plaget af, at Ramses og Seti ikke kan holde fred. Ramses knurrer og væser af Seti. Det er ikke så alvorlige slåskampe, som da Ramses ikke var kastreret, men det virker mere alvorligt end leg. Oftest startet af Seti. Den kat fatter bare ikke, at han vil blive ved med at få tæv af Ramses!

9. juli, gæt et tøjdyr med Seti og Ramses ligner en der godt kunne vænne sig til puslebordet..... eller er det puden?

2. juli, på sådan en varm dag, er det godt at få kølet poterne.

2. juni, Intet er for stort at jage, når man hedder Ramses. Han går efter duer, skader og her bold.

28. april, En kat efter frisk vand......

10. marts, Ramses for fuld ballade. Læg mærke til tekniken på 3. billede. Det er rart med et godt afsæt.

9 og 19. marts, Ramses i kamp med en elefant.

5. marts 2006, Vi har lige haft besøg af opdrætteren, som tjekkede at Ramses nu også er blevet kastreret. Hun var ret forbløffet over vi ikke havde haft problemer med strint osv., men der har han jo været ret god og brugt sin bakke. Samtidig sagde hun også, at de havde udviklet sig til nogle rigtigt fine katte og det kan vi jo kun give hende ret i.

24. februar, Efter kastration og fuld narkose er Ramses et rigtigt hyggedyr. Her i hænderne på Kim.

24. februar 2006 bliver Ramses kastreret. Det skal nok være ok, når vi kommer over på den anden side, men lige nu er det ikke særlig spændende at tænke på.

23. februar, Gæt et tøjdyr og ja fuldstændig rigtigt der er en der ikke hører til: Seti. Fætteren Ramses har sit eget favoritsted. Reolen på kontoret!

   

5. februar, Ramses for fuld nus.

 

29. januar, Seti lå engang i den kurv......

Her i januar 2006 har Line tilbudt mig en af hendes Main Coon. Og jeg vil jo gerne have den race, men er det godt med 2 3-årige, en killing og en 1-årig knægt? Kim og jeg skal vist lige tale om det, når Lines Annabell får næste kuld.